Διαλέξτε τα σωστά «κοψίματα» και «πλυσίματα» στα jeans παντελόνια

Τα jeans, τα τελευταία χρόνια, έχουν διάφορα «κοψίματα» και «πλυσίματα» στο ύφασμά τους, που τα κάνουν να είναι πιο πρωτότυπα και πιο trendy! Ανακαλύψτε ποιά από αυτά σας ταιριάζουν, πριν αποφασίσετε ποιο jeans παντελόνι θα αγοράσετε:

 • Χαμηλοκάβαλο κόψιμο: Τα χαμηλοκάβαλα jeans κάθονται χαμηλά στη μέση σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείξετε σε όλους τους απίθανους κοιλιακούς σας!
 • Σούπερ χαμηλοκάβαλο κόψιμο: Τα σούπερ χαμηλοκάβαλα jeans κάθονται ακόμα πιο χαμηλά στη μέση σας για σούπερ σέξυ εμφανίσεις!
 • Boot-cut κόψιμο: Φαρδυά στα μπατζάκια και ακόμα πιο φαρδιά στο τελείωμά τους, τα boot-cut jeans είναι για φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα το απόλυτο must της γκαρνταρόμπας σας!
 • Flare-leg κόψιμο: Διασκεδαστικά και funky, τα flare-leg jeans έχουν έντονα κοψίματα στα μπατζάκια.
 • Πετροπλυμένα jeans: Τα πετροπλυμένα jeans δίνουν μία πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη νότα στις εμφανίσεις σας.
 • Σκουρόχρωμα jeans: Τα σκουρόχρωμα jeans είναι ιδανικά για τις βραδινές σας εμφανίσεις.
 • Χρησιμοποιημένα (used) jeans: Τρύπες, σκισίματα και τσαλακώματα δημιουργούν ένα ανάλαφρο στυλ «πολυφορεμένου» ρούχου.

Διαλέξτε το σωστό jeans παντελόνι για τον σωματότυπό σας

Με τόσα πολλά σχέδια και μάρκες jeans παντελονιών που υπάρχουν στη αγορά, είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πώς να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα με τον σωματότυπό σας!

 • Αδύνατοι σωματότυποι: Στα πιο αδύνατα σώματα ταιρίαζει μία μεγάλη γκάμα από jeans παντελόνια. Ψάξτε για jeans που έχουν ίσια γραμμή μέχρι το γόνατο και σιγά σιγά φαρδαίνουν ως το τελείωμά τους. Ψηλοκάβαλα jeans που η μέση τους είναι πιο ψηλά στο πίσω μέρος από ό,τι στο μπροστά, είναι επίσης μία πολύ καλή επιλογή. Ή αν αυτό που προτιμάτε είναι να είσαστε άνετη, διαλέξτε στενά jeans μπρος και πίσω.
 • Σωματότυποι με καμπύλες: Αν το σώμα σας έχει καμπύλες, επιλέξτε jeans παντελόνια που έχουν ίσια γραμμή από τους γοφούς έως το γόνατο και φαρδαίνουν λίγο ως το τελείωμά τους. Το boot-cut κόψιμο είναι επίσης πολύ κολακευτικό. Τα φαρδιά και τα πετροπλυμένα jeans επίσης κολακεύουν την καμπυλωτή σιλουέτα σας.
 • Αθλητικοί σωματότυποι: Αν έχετε αθλητικά πόδια και στενή λεκάνη, προτιμήστε χαμηλοκάβαλα jeans παντελόνια με καμπυλωτό κόψιμο στη μέση. Μπατζάκια με boot-cut κόψιμο επίσης είναι κολακευτικά –χωρίς όμως να δίνουν ρετρό look στις εμφανίσεις σας. Για να φανεί το σώμα σας πιο καμπυλωτό, επιλέξτε jeans σε γραμμή cigarette.
 • Γεμάτοι σωματότυποι: Επιλέξτε ένα παραδοσιακό πεντάτσεπο (five-pocket) jeans παντελόνι, που εξομαλύνει διακριτικά τις γραμμές του σώματός σας. Επίσης υπάρχουν στην αγορά και jeans που έχουν spandex, το οποίο πλαισιώνει όμορφα το σώμα σας. Τα jeans παντελόνια που εκτός από βαμβάκι έχουν και λίγο λίκρα, θα σας κάνουν να δείχνετε πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Θυμηθείτε επίσης ότι τα jeans που φαρδαίνουν λίγο κάτω από το γόνατο, όπως τα boot-cut jeans, εξισορροπούν τη γεμάτη σιλουέτα και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα. Προτιμήστε περισσότερο τα σκουρόχρωμα jeans, που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή.
Στην Heine μπορείτε να αγοράσετε γυναικεία jeans παντελόνια ή ανδρικά jeans!
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.